Köp Dunlop däck till rätt pris

Köp billiga Dunlopdäck av Tire Express

Dunlop vinterdäck


Dunlop är kanske mest välkända för sina sommardäck men även deras vinterdäck har i många år fått bra placeringar i diverse tester. Dunlop har med sina många sportiga modeller lyckats leverera vinterdäck som många gånger har varit olika biltillverkares förstaval när det gäller vinterdäck. Dunlop har tillverkat massvis med olika vinterdäck och främst har de haft fokus på de centraleuropeiska varianterna så som t.ex. Winter Sport 5. Hos oss på Tire Express Nordic hittar du alltid flera olika vinterdäck från Dunlop till helt rätt priser.

Dunlop sommardäck

Dunlops sommardäcksutbud är väldigt stort och man kan välja och vraka bland allt från bekväma standardmodeller till renodlade R-däck. Dunlop har länge varit en däcktillverkare som har produceras sommardäck i premiumklassen och det visar de i olika däcktester som görs runt om i världen. Förutom att leverera ett väldigt sportigt och säkert grepp så gör Dunlop även vad de kan för att deras däck ska vara så bekväma som möjligt. Med deras Noise Shield så dämpas ljudnivån i däcket tack vare skumgummisvampar som sitter på insidan av däcken. Sommardäck från Dunlop finns självklart till helt rätt priser i vår webshop.

Företaget Dunlop

Dunlop har sitt ursprung från Dunlop Pneumatic Tire Company och det sträcker sig bak redan till slutet på 1800-talet där de fick sitt namn från John oys Dunlop. Tillverkaren har genom åren gjort sig välkänd inte bara inom bildäck utan även inom gummibranschen där de har tillverkat gummikomponenter till en rad olika produkter. I dagsläget(2022) så ägs Dunlop av de mycket välkända däcktillverkarna Goodyear, Continental och Sumitomo.

Däckmodeller från denna tillverkare