Köp Hankook sommardäck & vinterdäck billigt online

Hankook däck

Hankook vinterdäck

Dubbat Hankook W429 vinterdäckHankook tillverkar både dubbade och odubbade vinterdäck, de odubbade finns med både centraleuropeisk och nordisk gummiblandning. Hösten 2022 släpptes en ny version av Hankooks odubbade vinterdäck med centraleuropeisk gummiblandning med modellbeteckningen Winter i*cept RS3 W462, det ersätter efterhand odubbade vinterdäcket W452 som varit med sedan 2015. När det gäller de nordiska däcken har vi modellen Hankook i*cept iZ2 W616 som varit med sedan 2016. Hankooks dubbade vinterdäck har sedan en tid tillbaka också varit riktigt fina mellanklassdäck, tidigare modellen i*Pike RS W419 har ersattes 2018 av dubbdäcket Hankook Winter i*Pike RS2 W429 som fått fina resultat i några olika däcktester.

Hankook sommardäck

Hankook sommardäck har verkligen blivit att räkna med under senare år och originalmonteras på flera stora biltillverkares bilmodeller, bl.a BMW 3-serie och Mercedes S-class. Hankook sommardäck finns i mängder av dimensioner och modeller så här finns något för alla, oavsett om du kör en standardbil, en SUV, en sportbil eller en lätt lastbil. Bland Hankooks sommardäck hittar vi (2022) modeller som Hankook K117 S1 Evo-2, Hankook Ventus Prime 4 K135 och Hankook Ventus S1 Evo Z K129 samt även SUV versioner av K117 och K135.

Företaget Hankook

Hankook startades i Korea 1941 och var då Koreas första tillverkare av bildäck. Idag har Hankook däckfabriker i flera olika länder, bl.a Kina, Indonesien, Ungern och USA. Hankook har under åren knutit avtal för leverans av originaldäck till premiumbilar som exempelvis Porsche Taycan, BMW 7-serie och Audi e-Tron GT.

Däckmodeller från denna tillverkare