Varukorgen är tom

Köp Delinte däck billigt online

Delinte däck

Delinte vinterdäck

Delinte vinterdäckDelinte vinterdäck hittar du alltid till billiga priser hos oss på Tirex.se. Delinte vinterdäck håller en god kvalité i förhållande till sitt låga pris. I produktutbudet finns både dubbade och odubbade friktionsdäck med både centraleuropeiskt och nordiska gummiblandningar. Centraleuropeiska gummiblandningar från Delinte passar bra för dig som kör där det är lite mildare vintrar och nordiska gummiblandningar från Delinte passar bättre där det är kallare väder och mer snö och is på vägarna.

Delinte sommardäck

Sommardäck Delinte DH2Sommardäck tillverkade av Delinte har under sina relativt korta tid i Sverige blivit kända av bilister som letar efter billiga däck. Delinte har även sommardäcksmodeller till tyngre fordon och yrkesfordon, som gillas av många hantverkare. Delinte sommardäck är prisvärda lågprisdäck och finns i en mängd olika modeller och i de flesta dimensionerna. Delinte sommardäck finns till både personbilar och SUV. Delinte har även C-däck till lätta lastbilar och transportbilar i sitt sortiment av sommardäck. Du köper Delinte sommardäck billigt online hos oss på Tire Express Nordic.

Företaget Delinte

Företaget Delinte - BrandnameDelinte däck är ett av Sentury Tires många däckmodeller. Efter att det första Delinte däcket skeppades ut från fabrik har produktionen ökat ordentligt och idag producerar Sentury Tires årligen ca 20 miljoner däck från sina fabriker i Kina och Thailand, varav Delinte är en stor del av dessa siffror. Med varumärket Delinte riktar sig Sentury främst till industrin men har även många personbil & SUV däck.

Däckmodeller från denna tillverkare