Varukorgen är tom

Köp Double Coin däck billigt online

Double Coin däck logotype

Double Coin vinterdäck

Double Coin vinterdäckKlicka runt på Tirex.se för att lära dig mer om våra vinterdäck från Double Coin. Samtliga vinterdäck från Double Coin som du finner i vårt sortiment är alla 3PMS märkta och är med det anpassade för vinterväglag. Double Coin som varumärke har vuxit sig starka pga. sina låga priser på vinterdäck och de priser du ser hos oss på Tirex.se speglar självklart detta. Hos oss hittar du billiga vinterdäck från Double Coin i de flesta dimensioner och storlekar till många olika fordon.

Double Coin sommardäck

Double Coin sommardäckSöker du efter billiga sommardäck? Double Coin sommardäck är ett billigt sommardäcksalternativ och här hittar du ett stort utbud av Double Coin sommardäck som kanske passar din budget. Med sommardäcken från Double Coin får du en balanserad prestanda i förhållande till priset. Billiga sommardäck från Double Coin hittar du hos oss på Tirex. Oavsett vad du har för fordon så finns det ett Double Coin i din dimension och för ditt sätt att köra ditt fordon.

Företaget Double Coin

Double Coin däckfabrikShanghai Tire & Rubber (Group) Company grundades på 90-talet som en stark sammanslagning mellan de två största kinesiska däcktillverkarna, Shanghai Dazhonghua Rubber Tire Factory och Shanghai Zhengtai Rubber Tire Factory, dessa två företag började tillverka däck redan på 20-talet hade redan vid sammanslagning en gedigen kunskap om däckgummi. Det blev ett börsnoterat bolag i maj 1992 Företaget döptes om till Shanghai Tyre & Rubber (Group) Company Ltd och 2007 omdöptes fick företaget det namnet det har idag, Double Coin Holdings Ltd. Double Coin har med sin slogan "Driven the world over" lyckats bra med att marknadsföra sig i stora delar av världen och deras däck skymtar vi allt oftare på vägarna även här i Sverige. Double Coin’s största marknad är inriktad mot industri och tunga transporter där Double Coin även lyckats med OEM på vissa lastbilar och tyngre industrimaskiner.

Däckmodeller från denna tillverkare

Double Coin DC32

Double Coin DC32

Visa däck
Double Coin DC88

Double Coin DC88

Visa däck
Double Coin DC100

Double Coin DC100

Visa däck
Double Coin DL19

Double Coin DL19

Visa däck
Double Coin DS66 HP

Double Coin DS66 HP

Visa däck
Double Coin DS66

Double Coin DS66

Visa däck
Double Coin DW300

Double Coin DW300

Visa däck
Double Coin DW300 SUV

Double Coin DW300 SUV

Visa däck
Double Coin DC99

Double Coin DC99

Visa däck