Pirellidäck - Toppkvalité till rätt pris hos Tirex.se

Pirelli logotype

Pirelli vinterdäck

Dubbat Hankook W429 vinterdäckPirellis kollektion av vinterdäck sträcker sig från riktigt sportiga centraleuropeiska friktionsdäck som SottoZero, via Cinturato Winter som är mer standardbetonat och  mjukare nordiska vinterdäck som Pirelli IceZero FR till dubbdäck i toppklass som Pirelli Ice Zero 2 (2022). Pirellis vinterdäck ligger ofta i toppskiktet i vinterdäckstester.I Pirellis sortiment av vinterdäck hittar du även vinterdäck till lätta lastbilar och transportbilar samt SUV ar. Hos oss hittar du alltid de senaste av Pirellis vinterdäcksmodeller till helrätt pris, oavsett om du ska ha något av Pirellis dubbdäck eller ett mjukt nordiskt friktionsdäck. Och som vanligt när du handlar hos oss så gäller öppet köp i 30 dagar även på Pirellis sortiment av vinterdäck. Välkommen till oss på Tire Express Nordic - Din däckbutik på nätet.

Pirelli sommardäck

Pirellis sommardäck täcker de allra flesta behov och modellutbudet är minst sagt stort och kanske lite rörigt. Modellbeteckningar som förkommit under åren är bl. P Zero, P Zero Nero, P Zero Corsa, P Zero Asimmetrico och Pirelli P7. Dessutom flera olika modeller för SUV ar och transportbilar. De sportigare sommardäcken från Pirelli finns dessutom i vissa fall med olika mönterutformning för fram och bakaxel till utvalda bilmodeller. Bl.a. Pirellis P Zero serie finns med OE märkningar och har monterats som originalutrustning på flertalet extrema sportbilar.

Företaget Pirelli

Pirelli grundades av Giovanni Battista Pirelli redan 1872 så det är inte direkt ett nystartat företag. I början tillverkades bl.a. kablar och cykeldäck. Pirelli är och har varit djupt involverade i flera olika motorsporter bl.a For,el 1, kungaklassen inom banracing och WRC, den högsta klassen i rally. Pirellis däck förkippas av de flestamed sportiga prestande och detta med all rätt.

Däckmodeller från denna tillverkare