Varukorgen är tom

Köp Sentury däck billigt online

Sentury Tire

Sentury Tire vinterdäck

Sentury vinterdäck hittar du alltid till billiga priser hos oss på Tirex.se. Sentury vinterdäck håller en god kvalité i förhållande till sitt låga pris och är ett våra mest sålda däck. I produktutbudet finns både Sentury Landsail dubbdäck med modeller som Landsail IceStar IS36 och Landsail IceStar IS37. Den odubbade favoriten Landsail Winterlander som har en centraleuropeisk gummiblandning för mildare vintrar har blivit en stor framgång. Ett exempel på vinterdäck från Sentury med nordisk gummiblandning är Landsail Winterlander Nordic Soft.

Sentury sommardäck

Sentury sommardäck Qirin 990 EVSommardäck tillverkade av Sentury har under sina relativt korta tid i Sverige blivit välkända och omtyckta i hela landet, framförallt med deras Landsail serie. Efter lanseringen av Landsail LS388 och Landsail LS588 SUV var framgången ett faktum. Sentury lanserade även en Landsail sommardäcksmodell till tyngre fordon och yrkesfordon, CT6 som gillas av många hantverkare. Sentury Landsail Qirin 990 lanserades något år senare och nu finns även en EV version av däcket. Med Landsail Qirin 990 EV vill Santury ge elbilsägare ett prisvärt elbilsanpassat sommardäck. Sentury sommardäck är prisvärda lågprisdäck och finns i en mängd olika modeller och i alla tänkbara dimensioner. Sentury sommardäck finns till både personbilar och SUV:ar. Sentury Landsail har även C-däck till lätta lastbilar och transportbilar i sitt sortiment av sommardäck. Du köper alltid Sentury sommardäck billigt online hos oss på Tire Express Nordic. Välkommen att utforska vårt utbud av Sentury sommardäck. Bilden till höger visar sommardäcket Sentury Qirin 990 EV.

Företaget Sentury Tires

Sentury Tires startade sin däcktillverkning 1992 och idag producerar deras fabriker i Kina och Thailand över 20 miljoner däck/år. Med fabrikat som Landsail, Delint, Pantera, GroundSpeed och Sentury, har Sentury Tires tagit lågprismarknaden med storm i nästan hela världen varav USA och Europa är två av deras största marknader där det även planeras att bygga produktionsanläggningar för att tillgodose den stora efterfrågan på billiga däck. En stor del av deras produktion är automatiserad i toppmoderna anläggningar vilket hjälper till att sänka produktionskostnaderna. Sentury Tires tillverkar inte bara däck till personbilar, dom tillverkar även däck till bl.a flygplan och lastbilar. Värt att känna till om Sentury Tires är att dom knutit ett avtal med Nokian Tyres, då Nokian flyttar sin produktion från Ryssland och i väntan på att Nokians nya fabriker står färdiga att starta tillverkningen så kommer Sentury Tires producera några av Nokians däckmodeller i Kina.

Däckmodeller från denna tillverkare

Sentury (Landsail) Qirin 990

Sentury (Landsail) Qirin 990

Visa däck