Varukorgen är tom

Köp Triangle däck till låga priser på Tirex.se

Triangle däck

Triangle vinterdäck

Triangle vinterdäckTriangle vinterdäck är ett billigare 3PMS märkt vinterdäcksalternativ för den ekonomimedvetna bilisten. Triangle ger dig en säker körning under de mer utmanande väglaget som den kalla vintern innebär till ett förmånligt pris. Med en tillverkningsteknik som fokuserar på väggrepp och stabilitet, har Triangle vinterdäck fått bra köregenskaper och komfort snöiga och isiga vägar i förhållande till sitt låga pris. Dessa däck är utformade för att ge förare ett vinterdäck till ett lågt pris som möjligt. Söker du efter billigaste vinterdäcket kan kanske Triangle bli ditt nästa vinterdäck.

Triangle sommardäck

Triangle sommardäckSommardäcken ifrån Triangle är utformade för att ge dig en skön och effektiv körupplevelse under de mer växlande väderförhållandena som den nordiska sommaren har att erbjuda. Däckteknologin och gummiblandningen som Triangle använder i tillverkningsprocessen av sina sommardäck, ger en bra balans mellan prestanda och komfort. Sommardäcken från Triangle har ett bra väggrepp och stabilitet på varma torra och blöta vägar i förhållande till sitt låga pris, oavsett om det är på motorvägen eller i stadstrafik.

Företaget Triangle

Triangle displayTriangle Tires är ett väletablerat däckföretag med huvudkontor i Kina som inriktat sig på tillverkning av bl.a. personbilsdäck. Med ett omfattande produktsortiment av lågprisdäck har Triangle däck för många olika fordonstyper och körstilar. Företagets sortiment inkluderar olika däckdimensioner, slitbanemönster och gummiblandningar för att tillgodose det varierande behovet bilisterna i världens alla hörn önskar. Genom sin höga närvaro på däckmarknaden med konkurrenskraftiga priser har Triangle Tires blivit en stor leverantör av både vinterdäck och sommardäck. Företaget erbjuder mångsidiga budgetalternativ för bilägare och är en aktör på däckmarknaden som uppmärksammas inom däckbranschen.

Däckmodeller från denna tillverkare

Triangle LL01

Triangle LL01

Visa däck
Triangle PL01

Triangle PL01

Visa däck
Triangle PL02

Triangle PL02

Visa däck
Triangle TI501

Triangle TI501

Visa däck
Triangle TR737

Triangle TR737

Visa däck
Triangle TR777

Triangle TR777

Visa däck
Triangle TW401

Triangle TW401

Visa däck