Varukorgen är tom

Köp Tyfoon däck billigt online

Tyfoon däck - Tire Express Nordic

Tyfoon vinterdäck

Tyfoon vinterdäckTyfoon vinterdäcken håller sin goda kvalité under alla vinterförhållanden, även vid extremt låga temperaturer så gör den speciella gummiblandningen med kiseldioxid, att däcken förblir flexibla och behåller fästet på vägbanan. I kombination med den speciella slitbanan som återfinns på Tyfoon vinterdäcken ger detta ett bra grepp på snö och moddiga vintervägar. Det är just under dessa förhållanden som ett optimalt grepp som också innebär en kortare bromssträcka, kan vara det som gör skillnaden i trafiken. Den egenutvecklade slitbanan med många diagonala spår och sajpningar säkerställer en snabb spridning av snö och vatten.

Tyfoon sommardäck

Tyfoon sommardäckUtbudet av Tyfoon sommardäck är anpassat utifrån de krav som ställs från både förare och biltillverkare, då det under sommaren är bådevarmare i luften och vägarnas temperaturer är högre. Med ett stort utbud av olika däckmodeller, dimensioner och mönster så finns det många olika alternativa sommardäck från Tyfoon att välja på. Tyfoon har ett sommardäcks alternativ för de flesta bilar och körstilar. Däckens design syftar till att passa olika typer av fordon och körstilar. Tyfoon sommardäck strävar efter att erbjuda en balans mellan prestanda och komfort.

Företaget Tyfoon

Illustration däckfabrik - TyfoonTyfoon har varit ett privat märke för Inter-Sprint B.V. i mer än 25 år och har varit en av deras populäraste varumärken i flera år. Tyfoon däcken tillverkas bl.a. av Tysklands största däcktillverkare. Med hjälp av den senaste tekniska utvecklingen designar och producerar Inter-Sprint de modernaste Tyfoon-däcken. Med hjälp av däckets sammansättning med val av gummiblandning och val av slitbanedesign får du en bra prestanda även under tuffa förhållanden. Tyfoon tillverkar även ett antal billigare alternativ i Asien. Tyfoon har ett stort och brett produktsortiment till ett konkurrenskraftigt pris med många olika däckmodeller anpassade för både sommar och vinterväglag.

Däckmodeller från denna tillverkare

Tyfoon Connexion 3

Tyfoon Connexion 3

Visa däck
Tyfoon Connexion 5

Tyfoon Connexion 5

Visa däck
Tyfoon Heavy Duty 2

Tyfoon Heavy Duty 2

Visa däck
Tyfoon Successor 5 SUV

Tyfoon Successor 5 SUV

Visa däck
Tyfoon Successor 5

Tyfoon Successor 5

Visa däck
Tyfoon Eurosnow 2

Tyfoon Eurosnow 2

Visa däck
Tyfoon Winter Transport II

Tyfoon Winter Transport II

Visa däck
Tyfoon Successor 6

Tyfoon Successor 6

Visa däck
Tyfoon Heavy Duty 3

Tyfoon Heavy Duty 3

Visa däck