Varukorgen är tom

Låga priser på Viking däck på Tirex.se

Viking däck - Tire Express Nordic

Viking vinterdäck

Viking vinterdäckHär hittar du vinterdäcken från Viking som är skräddarsydda för krävande vinterförhållanden. Dessa norska däck är utvecklade med fokus på Norges vintervägar. Med Viking vinterdäck får du en kostnadseffektiv vinterlösning för dig och din bil. Däckens skräddarsydda design möter utmaningarna med en kvalitet och prestanda som speglar priset. Se hela vårt sortiment av Viking vinterdäck här nedan och hitta ditt perfekta vinterdäck för kommande vintersäsong.

Viking sommardäck

Viking sommardäckVikings fulla sommardäcksutbud hittar du här, hos oss på Tire Express Nordic där vi även har hårt pressade priser. Sommardäcken från Viking är utrustade för varma sommaräventyr och kombinerar flexibilitet och pålitlighet i varje körning till ett lågt pris. Viking sommardäck är resultatet av noggrann utveckling, med en grund i Norge. Deras skräddarsydda design passar perfekt för sommarkörning. Välj det optimala Viking sommardäcket för dig och din budget här nedan.

Viking - Historia

Viking däckViking startade sin verksamhet i Norge på 30-talet, då var det däck och skosulor som tillverkades i gummifabriken i Askim. På 70-talet blev däcken från Viking OE till bl.a. Volkswagen, Opel, Ford och Volvo. 80-talet satsar Viking hårt på den internationella marknaden med stor framgång och på mitten av 90-talet blir Viking en del av Continentals strategiska mål.

Däckmodeller från denna tillverkare

Viking ProTech NewGen

Viking ProTech NewGen

Visa däck
Viking ProTech HP

Viking ProTech HP

Visa däck
Viking CityTech II

Viking CityTech II

Visa däck

Viking TransTech II

Visa däck
Viking Wintech Van

Viking Wintech Van

Visa däck
Viking Wintech

Viking Wintech

Visa däck